TIĞ İŞİ BAYAN YELEK ÖRNEK YAPILIŞ ANLATIMINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler sizlere tığ işi bayan yelek modelin yapılış anlatımını yaparak yapılışında sizlere kolay olsun istedim.

Çok güzel ve kolay bir bayan yelek çalışması olduğu için sizlere de kolay olsun diye video hazırladım umarım sizlerde bu modeli beğenecek ve yapacaksınız.

3D boyutlu tığ işi olarak fıstık çalışmasıyla tığ işi trabzan la yapılan bu yelek örneği çok güzel oldu sizlere de paylaşıp fikir edinmenize yardımcı olayım dedim.

Görseli harika bir model sizler istediğiniz ip ile çalışabilirsiniz renk olarak bu güzel renk fakat sizler hangi renk ile güzel olacağını düşünür iseniz o renkle çalışabilirsiniz.

Her zaman bahsederim ki renkler önemli diye ipin markasına gelince istediğimiz ip ile çalışabilirsiniz marka önemli değil bende bir örgü seven olarak her ipi denedim ve hepsi aynı önemli olan renk olduğunu düşünüp fikrimi sunmak istedim.

Yine değişik örgü modellere bakıp fikir edinecek olacaksanız sayfamda ve kanalım olan orgutarifleri bakarak değişik örneklerden bilgi edine bilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu güzel modellerden haberdar olmak isterseniz üye ve abone olarak her paylaşımdan haberdar olacak ve en güzel yeni modellerden haberdar olursunuz.

Yapılışını soracak olursanız tarif yerine video anlatımını izleyerek daha kolay çalışacağınızı düşünerek sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim hem görsel bakıp teknik olarak da çalışma teknik yani ek tutuş görerek sizlere daha kolay çalışma olacağını düşünerek en mantıklısı video anlatımını izlemektir.

Sevgili örgü sevenler bu güzel 3d boyutlu tığ işi bayan yelek modeli yapacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.