İNCİLİ TIĞ İŞİ PATİK NASIL YAPILIR ANLATIMLI VİDEO YA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel İncili tığ işi ile yapılan bir Ev botu olarak harika bir modeli paylaşıyorum.

Yapılışı çok kolay bir model fakat incilerle süslendiği zaman harika bir Ev botu olarak kullanabilirsiniz.

Nasıl yapıldığı ile ilgili sorunuz olursa yapım aşaması olan videoyu paylaştım sonuna kadar izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyor.

Bize bu güzel İncili babet tarzı yapılışıyla anlatımını yapan ve kolay olsun diye videoyu bizlere paylaşan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar bu güzel çalışmayı Sizlerin de istediğiniz renklerle ve istediğiniz İnci ve pulları kullanarak yapabilirsiniz.

Yine sayfamda buna benzer patik babet terlik olarak birçok modeli paylaştım sayfamı ziyaret ederek Sizlerin de bu tarz çalışmayı çok kolaylıkla yapacağınızı umuyorum.

Kanalımı ve sayfamı ziyaret ederek birçok örneklere sahip olacağınızı düşünerek abone veya üye olarak beni takip ederseniz değişik örgü modelleri ve tasarımları bulabilirsiniz.

Çalışma yapacak olursanız değişiklik olarak Sizlerde süslemelerinde değişiklik yapabilirsiniz.

Bu güzel İncili makosen yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.