TIĞ İŞİ ELMAS ÖRNEĞİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel tığ işi olarak bere çalışmasını sizlere sunmak siz örgü sevenlere yapılışında fikir edinin istedim.

Çok güzel elmas örneği olarak bilinir veya şiş ile bu modelin ters versiyonu olarak da var yarim ay örneği diye çok güzel oldu tığ işi ile de eğer bu modeli şiş ile yapacak olursanız kanalım olan orgutarifleri ne bakarak bu modelin şiş ile çalışmasını bulabilirsiniz hem şiş ile yapılır hem tığ işi ile yapılır çok güzel bir örnek.

Arkadaşlar her zaman bahsederim ki örnek bir yerde kalmasın diye evet bu modelle daha iyi anlayacağınızı düşündüm.

Yapılışı kolay bir çalışma fakat görsel olarak harika bir model oldu hele ki bere olarak ve renk olarak dikkatimi çekti ve bende sizlere fikir olsun istedim.

Değişik örnek olarak bere ve şapka modellerden bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz hem tığ işi hem şiş ile bir çok örnek ve model mevcut.

Sayfamı ziyaret ederek her aradığınız  örneklerden bulacağınızı düşünerek sayfamı ziyaret etmeniz ve üye değil iseniz üye olmanızı kanalımda yapılışını anlatan video olarak de tığ işi ile şiş işleri bulacaksınız eğer haberdar olmak isterseniz abone olmak ücretsiz olduğunu söylemeden geçmeyeyim dedim abone olun ki diğer paylaşımlardan ilk sizler haberdar olacaksınız şimdi bu güzel bere modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.