ÇEYİZLERE YAPACAĞINIZ ÇOK GÜZEL İKİ ŞİŞ PATİK ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çeyizlere yapacağınız çok güzel değişik iki şiş ile patik modeli sizlere hazırladım ve yapılışı anlatan bir video paylaştım.

İki şiş ile bir çok desen kullanarak harika modeller yapabiliriz bu modeller ile değişik örnek yaparak harika bayan patik olarak çok güzel modeller olur .

Yapacak olursanız kanalım olan orgutarifleri ne bakıp bir çok örgü modeller var iki renkli olmak sızın örnek olarak bu patik yapılışı g,ibi harika örneklerden patik yapabilirsiniz patik yapmak için model aramanıza gerek yok sadece bir patik yapılış teknik kolay olanı bulup örnek istediğini uygulayarak değişik patikleriniz olur diye düşünerek fikirlerimi sunmak paylaşarak fikir edinin istedim.

Arkadaşlar ben yapılış ile ilgili yapılış tarif vermekten ise yapılışını yapan kişiden duymanız anlatımını sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim ki tam teknik yapandan öğrenin yazarak tarifte çok daha karışık olduğunu düşünerek bende bir örgü seven olarak tavsiyem anlatımlı video izleyerek yapmaktır en iyi sonuç için.

Değişik örnek için kanalımda orgutarifleri ziyaret ederek örneklerden fikir edinmenizi öneririm ve yine değişik örgü modellerden fikir edinecek olursanız sayfamı ziyaret ederek bir çok örgü ve el işlerine sahip olursunuz şimdi bu güzel iki renkli patik çalışmasını beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.