TIĞ İŞİ PULLU BABET MODELİN TAM DETAY ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik bir babet çalışmasıyla sizlere fikir vermek istedim.

Arkadaşlar daha önceki sayfamda terlik olarak ve tabanlık  çalışmalı patikler paylaştım fakat bu babet çalışmasında dikkatimi bir şey çekti ve sizlerinde hoşuna gideceğini düşündüm .

Her çalışma gibi bu babet de tığ işi olarak yapıldı fakat o kadar güzel ve değişik oldu ki pullar la çalışınca ben çok beğendim sizlere paylaşıp fikir edinin istedim.

Değişik çalışarak sizler de bu modeli değişik görsel yapabilirsiniz nasıl mı sizlerde bu çalışmaya incili yaparak veya küpür dantel gibi değişik görsel yarata bilirsiniz bu model de çok güzel oldu şunu düşünerek değişiklik yapın istedim diyelim bir model çalıştın yeni bir model çalışmasını arama bu modelle değişiklik süslemeler ile ve renk değişik çalışarak yapabilirsiniz .

Süslemek için o kadar çok süs eşyası var ki sizlerde isterseniz örgü ile isterseniz satın alarak süsleme yapabilir ve değişik modeli kendinizde yaratabilirsiniz ben her zaman bahsederim ki değişik örnek değil değişik süslemedir modeli değişik gösteren.

Bu modelin pullu olması ne kadar da güzel bir ayakkabı oldu sizler isterseniz ev isterseniz dışarı ayakkabı olarak yapabilirsiniz tabanlık kalın olarak kullanılırsa dışarı gezmelik olarak da çok güzel olur yazın şık bir babet ayağınızda harika dursun.

Bu güzel çalışmayı umarım beğeneceksiniz şimdi mbu güzel çalışmayı beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.