İKİ ŞİŞ İLE YILDIZ ÖRNEK YAPILIŞ TEKNİĞİ VİDEO YA BAKALIM MI



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine yeni ve iki şiş ile yapılan yıldız örneğin yapılışını sizlere anlatımlı video hazırladım ve kolay olsun diye paylaştım.

Görsel olarak çok güzel bir örnek her örgüde olduğu gibi bu örneği de bir çok yerde kullanabilirsiniz yapacağınız her ne örgüsü ise öna göre renk seçerek harika olacaktır.

Bebek battaniyesi olarak çok güzel olur veya patik hırka,yelek ,bere çalışabilirsiniz çok güzel olacaktır denemeden geçmeyin .

Yapılışına gelince bence sizlere her zaman her örnek için bahsederim yapılış anlatımı olan video izleyerek daha kolay yapabilirsiniz hem görsele bakarak hemde anlatımını izleyerek daha iyi sonuç alacaksınız.

Bu yıldız tekniği kendim anlatımım olduğu için sizlere izlemenizi tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar kanalıma ücretsiz abone olarak değişik örneklerden haberdar olursunuz yine sayfamda üye olarak değişik çalışmalardan bilgi edinebilirsiniz diye  düşünüyorum .

En güzel ve yeni modellerden sizlere sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim bu güzel model yapılışında ilmek alışı farklı olduğunu görmüş olmalısınız video da bu çalışmada bel ki başka kanalda görmüş olabilirsiniz fakat böyle tam yıldız görünümlü olmaz diye düşünerek sizlere paylaştım.

Arkadaşlar umarım bu modeli ve anlatımımdan memnun kalacaksınız ve takip ederek yeni ve güzel modellerden bilg,i edinip fikir oluşturabilirsiniz şimdi bu güzel yıldız örneği yapacak oln tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler olsun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.