TIĞ İŞİ SEVENLERE ÇOK GÜZEL BİRÜÇGEN ŞAL ÖRNEK YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel tığ işi sevenlere çok güzel bir üçgen şal örnek yapılış anlatımını sundum yapılışı tekniği ile beraberinde paylaştım.

Tığ işi Olarak yapacağımız hırka yelek bluz olarak çalışacağımız ve ben üçgen şal olarak çalıştığım bu örneğimi Umarım Sizler de benim kadar beğeneceksiniz.

Yapılışı görsel kadar zor olmayan bu modeli izleyerek yapabilirsiniz ve yine buna benzer bir model hazırladım en yakın zamanda sizlere paylaşacağım .

TIĞ İŞİ ÜÇGEN ŞAL MODELİ
TIĞ İŞİ ÜÇGEN ŞAL MODELİ

Kanalımda yine çok değişik örgü modeller var bakıp sizlerde değişik örneklere sahip olacaksınız bu güzel modelleri sizlere sunuyorum sizlerde yorumlarınızı beklerim .
Tığ işi Olarak birçok model paylaştım Sayfama ve kanalıma bakarak bu modellerden fikir edinebilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli yapılış tekniğini yorumlardan belirtip üzere yapılış tekniğini sunmaktan sa videoyu sonuna kadar izleyerek daha kolay yapacağınızı düşünüyorum .

ÜÇGEN ŞAL ÇALIŞMASI
ÜÇGEN ŞAL ÇALIŞMASI

Arkadaşlar her zaman bahsedelim ki video anlatımını sonuna kadar izleyerek daha kolay yapmak için izlemenizi tavsiye ederiz yapılış tekniği ile görselde bakarak yapmak daha mantıklı ve daha kolay olduğunu düşünüyorum.

Bu model ile yazlık hırka çok güzel olur denemelisiniz çünkü değişik ve güzel bir örnek .

Evet arkadaşlar en güzel en yeni örnekler sizlere sunuyorum umarım sizlerde bu güzel modelleri beğeniyorsunuz sayfama üye olarak kanalıma abone olarak tüp paylaştığım en güzel modelleri sizler haberdar olacaksınız  ve yine yapmak isteyip de yapamadığınız bir model olursa yorum kısmından bana ulaşarak yardımcı olurum zaten sizlere yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın şimdi bu güzel modeli beğenip yapacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Kaynak: orgutarifleri

Makale yazar . orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.