DANTEL DİLİMLİ ÇİÇEKLİ HAVLU UCU MODELİN YAPILIŞ TARİFİ



Sevgili örgü ve el işi sevenler yine çok güzel dantel ,ile yapılan çeyizler için havlu ucu modeli sundum sizlerde umarım bu güzel modeli beğenirsiniz.

Yapılışına gelince tığ işi trabzan çalışarak dilim yapılır sonra süslemek için oya gibi çiçek motif yapılır sizler isterseniz değişik bir süsleme de yapabilirsiniz sadece dilimli danteli bu çalışma gibi yapıp süs olarak motif değişik yapabilirsiniz ayni dantel ile bir çok motif ile değişik örnekleriniz olur diye düşünerek fikrimi paylaşmak istedim.

Bu motif ile bir tülbent oyası da yapabilirsiniz çünkü motif üstüne kenar çalışarak oya da güzel olacaktır denemelisiniz .

Renk olarak bu renklerde çok güzel fakat sizler havlu ya uyumlu yapacağınızı düşünerek renklerin uyumuna dikkat etmenizi tevsiye ederim.

Dantel dilimler için floş ip kullanmanızı tavsiye ederim çok da güzel oluyor ben havlu ve dantel uçlar için kullanırım kullanırken de güzel oluyor tavsiye ederim eğer kullanmıyorsanız.

Bu güzel havlu ucu gibi modellerden başka örnek de bakmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek bir çok örnekten fikir edineceğini düşünüyorum umarım bu güzel modeli de beğenip yapacaksınız yapacak olan arkadaşlar video sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim tam detay öğrenmeniz için ve daha kolay çalışma tekniği için.

Şimdi bu güzel havlu ucu örgü dantel modelini beğenip yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.