PARLAYAN STAR LİF MODELİN TAM DETAY ANLATIMIYLA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel rengarenk bir lif modelin,i sizlere paylaşıp fikir edinebilirsiniz.

renkleri ile harika bir lif model sizlerde bu güzel lif modeli umarım beğenip yapacaksınız eğer sizlerinde bu lifte kullandığımız  renkler gibi renkleriniz varsa hemen başlayalım.

Lif modeller hepsi aynı çalışma tekniği var yani yıldız teknik olarak örülür fakat bizim dikkat etmeniz gereken renklerin geçişleri ve renklerin uyumu olmalı bu model deki renkler gibi güzel renkler kullanarak sizlerde bu güzel star lif modelini yapabilirsiniz.

Bende bir örgü seven olarak sayfamda ve kanalım olan orgutarifleri de her zaman bahsederim her örgüde renkler dikkat etmeliyiz bazı modeller renklerdir görseli güzel gösteren bu lif modelde de görüyor olmalısınız.

Bize bu güzel model ile yapılışında kolay olsun diye anlatımını yapan video hazırlayan arzu hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Yeni bir tasarim yeni lif modeli sizlere sundum sizlerde yorumlarınızı beklerim yine değişik örneklerden fikrim olsun diye düşünecek olursanız sayfama üye olarak veya takip ederek haberdar olursunuz yapılışına gelince çok güzel anlatımlı video paylaştım sonuna kadar izleyerek çok daha kolay çalışacağınızı düşünerek yorum belirtmedim isterseniz ve yapamaz olursanız tabiki yine yorumlardan bildirip sizlere yardımcı olacağım onun için burada olduğumu unutmayın .

STAR LİF MODELİNİ BEĞENİP DE YAPACAK OLAN TÜM ÖRGÜ SEVENLERE ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.