AMİGURUMİ AHTAPOT BEBEK DİŞ KAŞİYİCİSİ YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel çocukların en çok kullandığı hazır diş kaşıyıcı dan ise bu modeli yapmanıza yardımcı olmak için paylaştım.

Çocukların en çok gerek duyduğu diş çıkarmada sorun yaşarız oysa ki bu güzel amigurumı olarak örüp hem oyuncak olsun hem dişini kaşısın diye bu güzel modeli sizlere fikir olsun istedim.

Evet annelerin en çok zor olduğu bir dönem olsa gerek bebekler diş çıkaracağı zaman çok gergin olurlar bu güzel oyuncak ile umarım sizlere yardımcı olacak ve sizlerde rahatlayacaksınız.

Artık günümüzde hazır oyuncaktan sa el örgü yapıp kullanmak daha iyi olacaktır çünkü kirlendiğinde çok rahat yıkanabileceği ve ne olduğunu bilerek kendi bebeğinize rahatça kullanacağı bir model tasarımı siz annelere fikir olsun ve yapmak isteyenlere de şunu önermek isterim eğer bir örgü bilmiyorsanız da video anlatımını sonuna kadar izlerseniz sizlerde her ne kadar bilmesen,iz de yapacağınızı düşünüyorum.

Bu amigurumi bebek oyuncak olarak bir önceki sayfamda paylaştım sayfamı ziyaret ederek bir çok modellere ve oyuncak yapılışları bulabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler sayfamda her örgü ve el işi olmak üzere her model yapılışları ile sizlere sunuyorum sizlerde bu güzel modellerden haberdar olmak isterseniz sayfama üye olarak diğer paylaştıklarım dan haberdar olacaksınız şimdi bu güzel diş kaşıyıcı örgü ahtapot modeli beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.