ÖRGÜ BİLMEYENDE YAPABİLECEĞİ ÇOK KOLAY GÖSTERİŞLİ ŞAL YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler çok kolay ve yeni öğrenenler için ben örnek çalışması nasıl yaparım sorusuna cevabın bu örneği çok kolayca yapacağınızı düşünerek sizlere hazırladım.

Sayfamda ve kanalımda birçok yeni öğrenenlere güzel örnekler ve yapılışı kolay örnekler paylaşıyorum Sizlerde Sayfama ve kanalımı ziyaret ederek birçok kolay modelleri sahip olabilirsiniz.

Zaman zor olsa da video anlatımını Detay olarak anlatıldığı için Sizler de sonuna kadar izleyerek nasıl çalıştığını ilmeklerini şekil alıp kullandığını baktığınızda Sizlerde çok kolayca yapacağınız olmuyorum.

Her zaman bahsederim ki örnek bir yerde kalmamalı ve yapmak istediğimiz her yere yakışacağını düşünüyorum örgüler ve el işlerinde değişiklik
sadece renklerin olması ve istediğimiz görmek istediğimiz her yerde çok güzel olacağını düşünerek Sizler de bu değişikliği yapmanızı tavsiye ederim.

 

Yeni öğrenenler her zaman örnekler zor olduğunu düşünür örnekleri çalışmaktan vazgeçerler yapılışı çok kolay olan birçok model ve gösterişli olduğunu düşündüğüm modellerden fikir edinerek Sizlerde bu güzel modelleri çalışabilirsiniz.

Yine değişik örnek için tığ işi bir model  yapılış anlatımını orgutarifleri  kanalımda bulabilirsiniz.

Umarım bu güzel modelleri Sizler de beğenip yapacaksınız yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.