HER ÖRGÜYE YAKIŞACAK TIĞ İŞİ ÖRNEĞİN YAPILIŞ ANLATIMINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik hem üçgen şal hem Etol şal hem yelek hırka ve bluz yapabileceğiniz bir örneğin tarifini yaptım.

Çok güzel olan bu örneğimi Umarım Sizler de beğeneceksiniz değişik ve çok kolay bir model olduğunu sizlere yapılış anlatımını anlatan bir videoyla paylaştım.

Arkadaşlar örnek bir yerde kalmamalı diye her zaman bahsederim ben modellerin nerede ve nasıl çalışıldığı ile ilgili sizlere video anlatımında birkaç fikir verdim sizlerinde bu videoyu izleyerek değişik fikirler edinebilirsiniz.

Bu güzel örneği bir bluz çalışmasını yapabilirsiniz çok güzel yazlık bir yüzünüz olur hem çocuklara hem kendinize yapacağını ve gençler için ideal olduğunu düşündüm bu örneği severek öleceğinizi düşünüyorum.

 

Arkadaşlar bu örneklerin tarif olarak sizlere yorumda belirtmekten ise videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Çünkü her ne kadar yorum yazsak da karışık olarak görünür ama videoyu izlediğinizde hem görseli hem çalışma tekniği Hem nasıl yapıldığı ile ilgili daha rahat çalışacağımızı düşünüyorum.

Yine kanalım olan orgu tarifleri kanalıma bakıp birçok örgü ve el işleri modellerinden fikir edinebilirsiniz Eğer abone değilseniz ücretsiz olarak abone olabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu güzel model gibi birçok modele sahip olmak ve paylaştım videolardan haberdar olmak isterseniz kanalımda zil butonu aktif hale getirip diğer paylaşımlarım dan ilk siz haberdar olacaksınız.

Buz güzel üçgen şal olarak anlatımını Yaptığım bu güzel tığ işi örgü modelinin yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.