KARPUZ DİLİMLİ LİF MODELİN ANLATIM TARİFİ



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik karpuz dilimli lif çalışması sizlere yapılışında ve model konusunda fikir olsun istedim.

Bu güzel çalışma lif sizler isterseniz sofralarınıza güzellik katsın diye bir sufle çalışabilirsiniz harika olacaktır deneyin derim.

Bu modeli kullanarak trabzan çalışıp örnek ve görünümü bu şekil çalışarak masaya tabak alt olarak düşünün bende bir örgü seven olarak fikrimi söylemek istedim.

San ki yaz ayı karpuz dilimli lif çok güzel oldu sizlerde yapacağınızı umarak yapılışında kolay olsun diye anlatımı olan video paylaştım.

Yine değişik olsun lif modelim diye düşünecek olursanız sayfamda çok değişik ve bu model gibi benzer güzel lif çalışmasına bakarak fikir edine bilirsiniz.

lif tarifi

Karpuz dilimli lif modeli yapımı
Modelimize 6 numara tığla Uç kısımdan başlanan karpuz dilimleri yapıyoruz. İpleri içten yürüterek üçgen seklinde Toplam 6 adet parça yaptıktan sonra fıstık üzerine pir pir,ik yaparak kenar oyasıyla motifleri birleştiriyoruz. Ortadaki boşluğa da 12 yapraklı bir puf çiçek yaparak modelimizi bitiriyoruz.

Sevgili örgü sevenler değişik örnekler sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim bu güzel lif modeli karpuz dilimleri yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.