EN TATLI KESE LİF MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel değişik kese lif çalışması olan bir modeli mi Sizlere hazırladım ve yapılış anlatımı olan videoyu paylaştım.

Renkleriyle Çok tatlı çok şirin gözüken bu örgü lif modelini sizlere sunuyorum sizlerden de yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar sayfamda birçok lif modelleri mevcut bulabilirsiniz değişik fikirler edinmek İsterseniz bu modeldeki gibi yine çok güzel modeller sayfamı ziyaret ederek fikir edinebilirsiniz

Lif çalışma tarifi

Çiçekli kese lif modeli yapımı Lifimize 6 numara tığla kutu tekniğiyle 6 fıstık eninde 6 fıstık boyunda bir parça yaparak başlıyoruz. Parçanın iki yanına diğer rengimizle 6 sıra örüyoruz köşe kısımlarına örümcek yaparak geçiş yapıyoruz. 2 tane aynı parçadan yaptıktan sonra kenar oyası ile kese lifimizi birleştiriyoruz. Fıstıklarla tutma yeri yapıyoruz. Süsleme için 3 tane çiçek 2 tanede yaprak yaparak orta kısma dikerek modeli bitiriyoruz.

Örgü modellerinde Her zaman bahsederim ki Renklerin uyumu çok önemli Evet Bu modelde de gördüğünüz gibi renkler uyumu ve model olarak çok güzel gösterdiğini düşünüyorum.

Umarım Sizlerde bu güzel modeli beğenip yapacaksınız Eminim bu modeller çok sipariş alacağınızı düşünüyorum.

Güzel kokoş lif modelini yapmak isteyen tüm örgü sevenleri şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.