MİNİK BURGULU ÇAPRAZ BAKLAVA DESENLİ ÖRGÜ MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel minik çapraz örgü modelinin yapılışı anlatımını hazırlayıp sizlere sundum.

Çok güzel bir Erkek kazağı olarak çalışabileceğiniz güzel bir çalışma modelini kolay tekniği ile anlatan videoyu hazırladım.

Minik burgulu baklava deseni olan bu örgü modelinin yapılışı tekniğini sizlere kolay olsun diye anlatımı olan videoyu hazırladım.

Videoyu sonuna kadar izleyerek aynı örnekten Birkaç çeşit model olarak tasarladım örnekleri mi bulabilirsiniz.

Değişik modelleri bakmak istediğinizde kanalım olan orgu tarifleri bakıp birçok örgü modelleri bulabilirsiniz.

Sayfamı ziyaret ederek değişik örgü modelleri el işleri ve birçok değişik sanat ve el sanatları bulabilir ve sizlere de fikir edinebilirsiniz.

Bir önceki kanalıma bu güzel modelleri yapılışlarını anlatım ve sizlere sundum orgutarifleri youtube kanala bakarak fikir edinebilirsiniz.

Baklava desenli 2 ters 2 düz olarak görülen bu örgü modeli Umarım Sizler de beğenecek ve yapacak.

Nasıl yapıldığı ile ilgili soracak olursanız küçük Detay olarak sizlere yorumda belirteceğim fakat en kolay yapılış keyfini videoyu sonuna kadar izleyerek daha kolay çalışacağımızı görsele bakarak daha rahat ve daha anlamlı olacağını düşünüyorum.

Burgulu baklava yapılışı.

Bir kazak olarak düşünürseniz arkası ve kolları 2 ters 2 düz olarak lastik modeli gibi çalışabilirsiniz.

Örneğimiz ben yerim 4 ilmek ile bir örnek çalışması yaptım istediğiniz kadar büyük baklava deseni veya daha küçük baklava deseni yapabilirsiniz.

Lastik çalışması resmi ile etek ucunda lastik yapmadan devam ederek örneği üstüne çalışabilirsiniz.

2 ters 2 düz olarak başlayıp 6 sıra ördükten sonra altı düz olan ilmekleri sayıp 6 ve 5’i burgu olarak saç örgü gibi çevirip çalışalım.

Önce arkadan iki düz ilme yi alıp iki ters iki düz ilmeği şişten çıkarıp 2 düz 4 ilmeği sol taraftaki şişe geçirip ve ardından iki düz olarak aldığımız ilmekleri de sol taraftaki şişe geçirerek yine İki düz iki ters olarak devam edelim.

Model tarif olarak karışık görebilirsiniz Bence kolay Çalışmanız için yapılış anlatımı olan videoyu sonuna kadar izleyerek daha da kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Bu örneği nerede kullanırız.

Bu örneğimizde erkek kazakları kendimize değişik çaprazları olan bir önceki paylaştığım videomdan esinlenerek birçok örgü modeli elde edebilirsiniz.

Bir önceki videomda paylaştığım birkaç Örneğin sadece ben bu örnek çalışma da sağdan çaprazlama soldan çaprazlama olarak anlattım Bu çapraz lar dan esinlenip değişik görseller yaratabileceğiniz i anlattım izlediğinize Sizlerin de birçok fikir oluşacağını düşünüyor.

Evet arkadaşlar bu güzel minik burgulu baklava deseni yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.