ORTANCA ÇİÇEK LİF MODELİN ANLATIMLI TARİFLİ VİDEO



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yeni ile yakışacak çok güzel yeni tasarım olan yeni lif modelinin ortanca çiçekleri ile süslü modelimi hazırladım.

Teyzeler için çok ideal olan dalı olan renkleri ile harika bir lif modellerini sizlere paylaşıyorum.

Yapım aşamasına gelince video anlatımını paylaştım sonuna kadar izleyerek Sizlerin de yapacağını düşünüyorum.

Sayfamda birçok lif modeli mevcuttur fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok modele sahip olacaksınız.

Bize bu güzel modeli hazırlayan ve yapım aşamasında kolay olsun diye anlatımlı videoyu sunan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Lif modeli olarak anlatımı ve çok güzel lif modelleri tasarımını yapan Suzan Hanım’ın kanalından lif modellerini bakabilirsin.

Ortanca çiçekleri ile ilgili çok güzel renk uyumu olan bu güzel lifi Yeni yıla damgasını vuracağını düşünüyorum Sizlerde bu modeller sipariş üzerine çalışıyorsanız çok sipariş alacağınızı umuyorum.

Ortanca çiçeği tüylerini renkli çalışabilirsiniz isterseniz Bu modelde olduğu gibi tek renk tüyler yapabilirsiniz.

Bu lif modelinin renkleri Uyumlu olduğunu düşünüyorum Ama isterseniz Sizler de bu güzel lif modelini değişik renklerle yapabilirsiniz.

 

Bu güzel ortanca çiçekleri lif modelini yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin sevenlere şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.