YENİ YIL SÜPRİZ ÇİFT TARAFLI ÖRGÜ MOTİFLERİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere torba lastik şeklinde modeli çok güzel bir battaniye modelinin nasıl yapıldığı ile ilgili modeli hazırlayıp sizlere paylaşmak istedim.

Desen çalışmasıyla torba lastik şeklinde örülen bu güzel battaniyeyi Umarım beğeneceksiniz.

Torba lastik çalışmasında biliyorsanız Eğer bu modeli de Beğendiyseniz kendiniz desen uygulayıp bebek battaniyesi şeklinde yapabilirsiniz.

Görünüşe ne kadar zor gözükse de yapılışı kolay olduğunu Sizler de yaptığınız da fark edeceksin.

Bu güzel çalışmayı nasıl yapıldığı ile ilgili sorusuna gelince video anlatımını bizlere paylaştım sonuna kadar izleyerek nasıl yapıldığını görür Sizler de çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Yine yeni öğrenenler örgüyü sevip öğrenmek istediğinizde lastik yapamıyorsanız İlerleyen zamanlarda nasıl örgü yapıldığını sizlere paylaşacağım takip ederseniz yapılışını Sizler de öğrenmiş olursunuz.

Sizlere en güzel en yeni modelleri araştırma ve modeller konusunda fikir edildiğinizi düşünerek sizlerden de yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar örgü yaparken görsele bakıp Bu çok zor değil sakın örnek yapmaktan vazgeçmeyin her zaman için zoru başarmak en güzelidir.

Bu modeli yine yapamaz olursanız yorum kısmından belirterek sizlere yardımcı olacağım.

Örgü yaparken en çok dikkat edeceğiniz önce nasıl yapıldığını öğrenmek sonra yapacağınız her ne iş olursa oraya uyarlamasıdır.

Bu güzel modeli Sizlere fikir amaçlı paylaştım Sizler de bunu yapacak olursanız videoyu izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyor yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.