TUNUS İŞİ ÖĞRENMEK İÇİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere Tunus işi öğrenmek isteyen örgü sevenlere hitap edecek bir video hazırlayıp sizlere paylaştım.

Örgü Tunus işi olarak yeni öğrenmek isteyenler için yapılış anlatımını yapıp Sizlere kolay olsun diye video anlatımını paylaşmak istedim.

Arkadaşlar bilindiği üzere Tunus işi farklı bir şiş tekniği ile yapılmaktadır Biz de bu kargaburun olarak bilinen tekniğini elimize alıp kendimizde Biz Tunus işi Örmeye başlayalım.

ÖRGÜ PATİK TUNUS İŞİ MODELİ
ÖRGÜ PATİK TUNUS İŞİ MODELİ

Tunus işi arka yüzü  görseli  akıllı ip ile harika olan bu modeli sizlerde yapacağınızı umuyorum.

Tunus işi olarak yine sayfamda birçok yelek hırka battaniye gibi modelleri paylaştım Oradan da bakıp fikir edinebilirsiniz.

Tunus işi yaparak değişik bir patik çalışmasını yapayım dedim ve diğer sayfamda şiş ile patik çalışmasını paylaşmıştım onun gibi yaparak çalışıp sizlerde fikir olsun.

Sayfama ama en güzel en yeni ve değişik fikirleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı bekliyorum.

Bu sayfamı ve kanalım olan örgü tarifleri takip ederek değişik modelleri değişik çalışma teknikleri ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

YENİ ÖĞRENENLER İÇİN TUNUS İŞİ ÖRGÜ
YENİ ÖĞRENENLER İÇİN TUNUS İŞİ ÖRGÜ

Tunus işi çalışması nasıl olur diye soracak olursanız videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Bir test çalışması tekniği gibi olan Tunus işi Sadece küçük bir detay değişikliği yapılarak örülür .

Umarım bu çalışma tekniği ve anlatımından memnun kalıp sayfamı ve kanalıma takip edeceksiniz şimdi bu güzel çalışmayı beğenip de yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.