TIĞ İŞİ BEBEK YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel tığ işi bebek yelek modeli ile yapılış anlatımını sizlere hazırladım ve sizlere paylaşıp fikir olsun.

Yakadan başlayarak yapılan tığ işi kız bebekler için çok güzel hırka modeli yapılış anlatımı olan videoyu paylaştım sizlere de bunu izleyerek çok rahatlıkla çalışabileceğinizi düşünüyor.

Bebek hırkasında ki modeli Biz kendimize yelek yapabiliriz ya da bebeklere çocuklara çok güzel bir yelek yapıp giydirebiliriz.

Bebek örgü çalışmalarında yakadan başlayarak yapılması daha da güzel bir model oluşumu oluyor.

Evet arkadaşlar bu güzel çalışmayı nasıl yaparız diye düşünmeden video anlatımı olan videoyu sonuna kadar izleyerek ölçüleri ile beraberinde hem de anlatılmaktadır.

Yine değişik model isterseniz sayfamı ve kanalım olan orgu tarifleri abone olarak ve üye olarak Dilediğiniz örgü modeller ve el işleri mevcut olup fikir edinebilirsiniz.

Bu model çalışmaları video anlatımı olduğu için sizlere tarif olarak yazıp bilgi vermek istemedim görsele bakarak çalışmak en mantıklı olduğunu düşündüm.

Model çalışmaları her ne kadar tarif edilse de görsel anlatımla daha rahat çalışacağını kendimde örgü sever olarak daha rahat olacağını düşünerek video anlatımını izlemenizi tavsiye ediyorum.

Umarım bu güzel modelleri Sizler de beğeneceksiniz bu güzel bebek yeleği tığ işi olarak yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.