SELANİK SANILAN GÜZEL BİR ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili öyle sevenler bugün sizlere çok güzel değişik selanik örneği olarak görseli olan güzel bir örneği sizlere yapılışıyla beraberinde paylaşıyorum.

Selanik örneği ne benzeyen bu güzel örgü modelini nerelerde kullanıyoruz sorusuna gelince örgü bere yapabiliriz şapka yapabiliriz Ve çok güzel bayan erkek her ikisini yakışacak olan bir kazak modeli yapabilirsiniz.

V yaka Erkek kazağı olarak yuvarlak yaka ya da kayık yaka olarak düşünerek kazak modeli elde edebilirsiniz.

Değişik yerlerde kullanmak için hırka çalışabiliriz yelek çalışabiliriz bebek battaniyesi olarak da yapabiliriz.

Bay bayan olarak kazak denemenizi öneririm çalışmamızda ki Selanik örneğini benzeyen iki şişle yapılan bu güzel modeli sizlere yapım aşaması olan videoyu paylaştım.

Yapım aşamasını videosunu sonuna kadar izleyerek çok rahat Sizlerde çalışabileceğinizi düşünerek izlemenizi tavsiye ederim.

Buna benzer sayfamda birçok model mevcuttur değişik örnek ve değişik çalışmaları fikir edinmek isterseniz kanalım olan orgu tarifleri videolara bakarak birçok değişik örneklerden fikir edinebilirsiniz.

Sayfamı ve kanalımı takip ederek ve abone olarak yeni paylaştım örgü modelleri ve el işlerini haberdar olursunuz.

Sevgili örgü sevenler bu güzel çalışılmış Selanik örneğini benzeyen modeli yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.