BİR SIRA ÖRMEDEN ÖRNEK YAPILIR MI YAPILIŞ ANLATIMI NA BAKALIM



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel değişik bir örgü modelinin Örneğin yapılış tekniği ile sizlere sunuyorum.

Yeni öğrenenler için ideal örnek olarak düşünür sizlere bu örneğimi sunarken yapılış anlatımı olan videoyu da sizlere paylaşıyorum.

Bu model nerede ve nasıl kullanmamız gerek diye düşünürseniz birçok modelde bahsettiğim gibi örneği görmek istediğimiz her yere uyarla ya bilirim.

Model çalışırken hepimizin rengi modelimize uyumlu olup olmadığına bakmamız gerek ve örneğimiz bir o kadar daha güzel duruyor olacaktır.

Yine yeni öğrenenler için sayfamı ve kanalımı olan orgu tariflerini bakarak birçok örgü modelleri ve ev işlerine fikir edinmek adına bakabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu örnek nerede kullanmamız gerekiyor diye düşünürseniz Eğer örneklerdeki gibi İstediğimiz her yere model olarak kullanabiliriz.

Örnek yapılışını videoları sonuna kadar izleyerek daha kolay çalışmanızı vesile olacaktır.

Arkadaşlar bu örgü modelini Ben örgü seven olarak bir bere ve atkı da çok güzel duracağını düşünerek sizlere kendi fikrimi söyledim.

Yine aynı şekilde bir hırka çalışabiliriz değişik olarak bir saç örgü yanına saç örgü koyup başka bir görsel olarak bu modeli görselini değiştirebiliriz.

Arkadaşlar bu model örgü bilen için kolay olabilir fakat yeni öğrenenler için basit örnekler ile başlayıp örnek kuruluşunu öğrenmek için örnek olduğunu düşünüyorum.
Sevgili öldü sevenle bu güzel kolay modeli çalışmak isteyen örgü seven ve elişi seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler dilerim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.