ÇİLEK GÖRÜNÜMLÜ BAYAN PATİK MODELİN ANLATIMIYLA BAKALIM MI



Sevgili örgü tığ işi sevenler yine çok güzel yeni tasarımı olan bişr çilek görselli patik çalışmasını sizlere hazırladım ve sundum.

Görseli ile harika renkler ile çalışılan bu çilek modeli patik çalışmasını umarım sizlerde beğenecektir ve yapacaksınız eğer yapacak olursanız yapılışını anlatan video paylaştım sonuna kadar izleyerek sizde çok kolay çalışabilirsiniz.

Bize bu güzel çilek modeli patik çalışmasını suzan hanım    hazırladı ve yapılışı alan video anlatımını yaparak sizlere kolay olsun diye bende paylaşıp siz patik sevenlere fikir olsun istedim.

Patik çalışmalarda bilirsiniz ki hazır tabanlık da kullanabilirsiniz yada bu modelde olduğu gibi tabanlık çalışarak yapabilirsiniz .

Ben bu modeli çalışacak olsam hazır tabanlık kullanarak çalışırdım çünkü daha kolay olurdu ve taban olduğu için daha güzel kullanışlı olacağını düşünüyorum .

Arkadaşlar yine değişik olsun başka modellere bakıp fikir edinelim diyecek olursanız sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Her zan bahsederim eğer yeni ve güzel modellerden bilgi edinecek olursanız sayfamı takip etmeniz güzel örneklere bakalım derseniz de kanalım olan orgutarifler abone olmanızı öneririm.

Sevgili örgü sevenler bu güzel zarif çilekli patik çalışmasını yapacak olursanız şimdiden sizlere kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.