İKİ ŞİŞ İLE 3D AJURLU GELİN YELEK MODELİN ANLATIMLI TARİFİ



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok amaçlı kullanacağınız bir 3D ajurlu gelin yelek örneğin hazırladım yapılışı sizlere kolay olsun diye yapılış tarifi yaparak video anlatımını paylaştım.

Çok güzel ajurlu bu örnek olarak sizlere fikir olsun hem çeyizlere hemde kendine ve çocuklar içinde kullanacağınız bir örnek olduğu bu örneğimi sizlere anlatarak video izlemenizi yapılışında çok kolay olacaktır.

KABARTMALI AJURLU GELİN YELEK MODELİ
KABARTMALI AJURLU GELİN YELEK MODELİ

Görseli değişik bir örnek sizinde beğeneceğinizi  umuyorum ve sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

İKİ ŞİŞ İLE 3D AJURLU GELİN YELEK MODELİN  TARİFİ

GELİN YELEK ÇALIŞMASI
GELİN YELEK ÇALIŞMAS

lastik yaparak veya haroşa çalışarak başlayabilirsiniz

Örnek 9 ve katlarından oluşur lastik üstüne çalışalım 2 ilmek kenar çalışalım kenar ilmekten sonra 4 ters örgü yapalım 3 birden kesip 3 ilmek çıkaralım ve y,ne 7 ters örelim ve yine 3 ilmek birden kesip 3 ilmek çekelim ve yine 7 ters örelim bu şekilde devam edelim arka yüzü ters olarak örerken 3 ilmek olarak çıkardığımız ilmekleri düz örelim bu şekil devam ederek arka yüzü bitirelim  .

Ön yüzüne gelince kenar örelim ve 3 düz ördüğümüz ilmek ile 1 ters ilmek beraber keselim yani 2 ilmek bir ilmek yaparak örelim ve 1 artıralım 1 düz örelim 1 artıralım 2 keselim 5 ters örelim devam edelim Yine arkasına gelince ters olan ilmek ters düz olan düz olarak örelim .

Kenar ilmek örelim ve yine 1 düz 1 ters ilmekleri keselim 1 artıralım 3 düz örelim 1 artıralım 2 keselim ve devam edelim

Üç ajur olunca yine başlama tekniği uygulayarak örnek kuralım ve devam ederek örnek çalışalım bu model bu kadar eğer sizlere karışık olarak düşünecek olursanız video anlatımını izleyerek daha kolay çalışabilirsiniz örgü yapacaklara şimdiden kolay gelsin.

GELİN YELEK MODELİ
GELİN YELEK MODELİ

Değişik olsun diye sizlere diğer modelim olan ajurlu burgulu örneğimi de paylaşıp yapılış anlatımını orgutarifleri kanalımda bulabilirsiniz yine sayfamda ve kanalımda beğeneceğiniz bir çok örneklerden bakıp fikir edine bilirsiniz  yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere bu güzel model çalışması için keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.