İKİ ÖRNEK BİRADA AJURLU BURGULAR YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok amaçlı kullanacağınız iki model bir arada ajurlu burgular örneğin yapılış tarifini anlatan bir video hazırlayarak sizlere paylaştım.

İki örnekli bu güzel örneğimi siz örgü sevenlere hazırladım ve sundum sizlerden de beğeni ile  yorumlarınızı beklerim.

Çok güzel bir örgü olarak ve yapılışında da bahsettiğim gibi bir çok yerde kullanabileceğiniz örnek olarak sizlere yapılış anlatımlı video paylaştım.

bu model nasıl yapılır ile ilgili biraz olsun fikir edinmeniz için sizlere anlatacağım fakat bence yapılış anlatımlı video izleyerek çok daha kolay çalışabileceğinizi düşünüyorum ve sizlere izlemenizi öneririm.

YAPILIŞ TARİFİ.

1ters 1 düz olmak üzere lastik çalışarak başlayalım istediğimiz genişlikte örelim.

Kenar olarak her zaman gibi iki ilmek düz örelim örnek başlaması için 1 düz 3 büz 1 artıralım ve 6 düz örgü yapalım yine 1 artıralım 3 büzelim 1 artıralım 6 düz örerek devam edelim arka yüzü ters örgü olarak örelim yine kenar olan iki ilmek düz örelim artıralım 2 keselim 1 artıralım 3 büzelim ve 6 düz örerek devam edelim yine arka yüzü ters olarak örelim burgu için 3 ilmek çıkaralım 3 ilmek ile çevirerek örelim ve yine artır 2 kes artır saç örgü burguyu yaparak devam edelim model size bu yorumda karışık gelirse anlatımını yaptığım video izleyerek kolayca çalışabilirsiniz.

BU MODEL NEREDE KULLANIRIZ

 

İki örnek bir yerde paylaştım ikisi de çok güzel buldun ve sizlerde bu modellere fikir edinmenize yardımcı olayım dedim her ikisi de kanalımda yapılışları var.

Bu modeli nerede kullanarak örelim sorunuza cevabım şu diğer örgü örneklerde olduğu gibi bu örnek de her örgüde kullanabilirsiniz yani yelek olarak hırkada bere çalışabilirsiniz bir patik çalışmasında kullanabilirsiniz ister çocuk isterseniz büyük olarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ajur  olarak bir bluz yapacağınızı ve nasıl olmalı ile ilgili biraz bilgi verdim video anlatımında izlediğinizde fikir edinebilirsiniz.

Yine değişik örneklere bakıp fikir edinmek için kanalım orgutariflrı ne bakarak bir çok örneklerden fikir oluşturacağınızı düşünerek kanalımı ziyaret etmenizi öneririm.

Bu güzel modeli umarım beğenecek ve yapacaksınız yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.