TIĞ İŞİ YENİMİ ÖĞRENDİN ÖRNEK YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yeni öğrenenler tığ işi ne yapıp örnek çalışmasını yeni öğreneceklere çok güzel çalışma tekniğini hazırlayıp sundum.

Tam Detay olarak işi yapılışını anlatımını yaptım videoyu paylaştım.

Tığ işini yeni öğrenenler her zaman örnek çalışması zor gelmektedir Ben de bunu düşünerek yeni kolay ve gösterişli bir örnek hazırlayıp yapabileceğini düşünerek sundum

Tığ işini yeni öğrenenler için nasıl çalışmalıyız diye soracak olursanız videolu durdurarak ve izleyerek çok kolay yapacağınızı umuyorum.

Modeli yelek olarak nasıl çalışabiliriz.

BAYAN ÖRGÜ TIĞ İŞİ MODELİ
BAYAN ÖRGÜ TIĞ İŞİ MODELİ

Arkadaşlar küçük bir parça da örnek çalışması yaparak mezüre yardımıyla ölçüp kaç beden çalışacağımızı ve kaç ilmek yapacağınızı çok rahat bulabilirsiniz.

Ben örgü içi no,sunu ver no sunu vermiyorum ipin hangi kalınlıkta ysa ve senin çalışma tekniğinde nasıl çalışıyorsan ona göre hareket etmenizi ipin uyumuyla kullanacak olduğunuz şiş ,tığ uyumlu olması gerekmektedir.

Sevgili örgü sevenler kolay ve güzel modeller sayfamda bulabilirsiniz sayfamı ve kanalım olan orgu tarifleri takip ederek birçok yeni modellere de sahip olabilirsiniz.

örgü tığ işi örgü modeli
örgü tığ işi örgü modeli

Sevgili örgü sevenler bu güzel çalışmayı beğenip yapacak olan arkadaşlar videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim Şimdi bu işi kolay çalışmayı beğenip yapacak olan yeni öğrenen ve beğenerek yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.