EN KOLAY EV BOT ,PATİK ÇALIŞMASI MODELİ İLE YAPILIŞ TARİFİ



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve bugüne kadar gördüğünüz patik çalışmasından en kolay ev bot,patik çalışmasını sizlere sundum .

Çok kolay bir patik modeli hazır tabanlık kullanarak yapılan bu model görsel olarak ve kullanmak için çok güzel oldu kendim yapımını sizlere tarif olsun diye video anlatımını sundum.

Annem ile konuşurken aklım geldi ve harüşe çalışarak böyle bir model oluşturdum sizlerinde beğeneceğini umarım.

Anneler için güzel bir hediye olur kışın soğuklarda çok rahat kullanacaklar hemde sıcak olurlar sizlerde bu modeli yapacağınızı düşünerek kendim yaptığım bu patiği sizlere de fikir olsun diye paylaştım.

                            YAPILIŞ TARİFİ

Arkadaşlar yapılışında 1 yumak kullandım ve bebek patik olacak kadar yumak arttı ve yumak değerlendirmek için bebek patik de çalışabilirim hem çok kolay hem güzel oldu kendinize ve annelere yapılabilecek bir model.

Şiş ile patik yeni yaptım sayfamda çeyizlik olsun hediyelik olsun kendine yapacak bir çok model bulabilirsiniz .

Sayfamı ziyaret ederek örgü ve el işleri olarak tüm modellerden fikir edinebilirsiniz.

Hazır taban kullanarak yapılan bu kolay patik modelini yapacak olursanız yapılış tekniği için video anlatımını izlemenizi öneririm .

38 no tabanlık kullandım etraf süs yapmak için kadife iç çalıştım ve dikiş iğnesi kullanarak patik elde ettim başlama her örgü gibi haroşe çalıştım 66 sıra haroşe ördüm genişlik olarak da 24 ilmek ile başladım ve tabanlık üstüne  diktim etrafına kadife ip ile süsleme yaptım sizler isterseniz çiçek motifler de yapabilirsiniz bu benim fikrim olarak bu şek,ilde çalıştım şimdi kolay bot çalışmasını yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.