DEĞİŞİK BULMACA MODELİN ÇALIŞMASI YAPILIŞ ANLATIMINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel modelin yapılışını sizlere anlatım ve örnek ile ilgili bilgi vermek istedim.

Yapılışı fıstıklı bir model bulmaca model olarak şal çalışmasını daha önceki sayfamda paylaşmıştım fakat bu bulmaca örneği yine bulmaca gibi ama değişik bir çalışma tekniği var onun için beğenerek çalışıp siz örgü sevenlere de sunayım örgü model konusunda fikirleri olsun istedim.

Bebek yelek ile kendine yapacağın kombin örgü modeli olarak sizlere fikrimi söylemek istedim hem yelek hem bluz olarak da çalışabilirsiniz harika bir model oldu umarım sizlerde beğeneceksiniz .

Arkadaşlar her zaman bahsederim yapmak istediğinizde video anlatımını sonuna kadar izlemenizi ve her yeni fikirden bilgi edineceğinizi söylerim.

Yapılış anlatımı çok karışık olduğundan görseli olan video izlemenizi tavsiye ederim.

YAPILIŞ TARİFİ

Değişik tığ işi başlama tekniği ile başladım umarım bu başlama tekniği sizlerde yapacaksınız hem kolay hem çok daha kullanımda rahat bir çalışma tekniği.

zincirsiz trabzan yaparak başladım ilk kenar olarak çalışacaksanız kenar trabzanlar yapalım 2 zincir çekerek 2 trabzanın üstüne bir fıstık yapalım 4 , trabzanın tepesine yine fıstık oluşturalım ve 4 zincir çekerek fıstık battığımız tere sabitleyelim.

V e 10 zincir çekelim 4 trabzan ın tepesine sabitleyelim ve ipimizi uzatarak yine 1 fıstık oluşturalım yine 4, trabzanın tepesine batarak bir fıstık daha oluşturalım 4 zincir çekip fıstığın dibine sabitleyelim ve yine 10 zincir yaparak devam edelim.

Geri döndürüp üstüne 6 zincir çekerek fıstık yaptığımızın  ortasına batarak 1 fıstık yapalım ve 4 zincir çekerek fıstığın dibine sabitleyelim ipi uzatarak yine bir fıtık yaparak 2 zincir çekelim yine 10 zincir çektiğimiz zincire 4 trabzan yapalım  2 zincir çekerek yine fıstık oluşturalım bu şekilde örneğimiz devam eder sizler daha kolay çalışmak isterseniz video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim şimdi bu bulmaca örneği beğenip yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.