TIĞ İŞİ KABAK ÇİÇEĞİ ÖRGÜ ÜÇGEN ŞAL MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik fıstıklı kabak çekirdeği örgü modeli yapılış tekniğini anlatan videoyu sizlere paylaşıyorum.

Fıstık ve zincir tekniği ile örülen bu güzel üçgen şal modelini Sizlerin de yapabileceği şekilde anlatımını yapıp sizlere sundum.

Arkadaşlar modelini yapacağınız zaman şal ipi olarak çalışırsanız çok güzel görünecektir.

Üçgen şal detayları.

Arkadaşlar biraz olsun tarif olarak sizlere yazımla paylaşıyorum modelleri yapacağınız zaman Video izleyerek çok daha rahat çalışabileceğinizi düşünerek izlemenizi tavsiye ederim.

Üçgen şal yapımı.

Önce 8 zincir yuvarlıyoruz sonra trabzan yapıp 4 zincir çekip yine aynı yere batarak yapıp balıksırtı oluşturuyoruz her iki tarafına üçgene oluşturacak balıksırtı oluşturuyoruz.

Sonra modelimizi çevirir yine yapıp balık sırtını oluşturduktan sonra aradaki çektiğimiz Zincire 4 tane olacak şekilde fıstık yapıyoruz fıstıkların arasına altın zincir çekiyoruz.

Ve yine genel için balık sırtını yapıp geri dönüyorum tekrar balıksırtı yapıp modelimizi devam etmek için 4 zincir çekip fıstıkların arasında çektiğimiz zincirlerin ortasına istiyoruz.

Bu şekil modelime devam ediyorum yine isteklerimi oluşturmak için balıksırtı yapıp 3 zincir çekip 4 zincir olarak çalıştığım Zincire 4 tane fıstık yapıyorum

Fıstıkların arasına 6’şar zincir çekiyorum 4’lü zincir olarak çalıştığım zinciri bir tanesini boş bırakarak iki zincirin sabitlediğim yere bir tane trabzan yapıyorum .

2 zincir çekip yine 4 zincir çektiğim bir zincir boşluk bırakarak ikinci dörtlüğü Zincire 4 tane fıstık oluşturuyorum her fıstığın arasına 6 zincir çekiyorum.

Ve yine kenar balık sırtını yaparak örgü modeli M devam ediyorum.

Arkadaşlar Belki bu yazılarımda çok karışık bulabilirsiniz Eğer yapacak olursanız video anlatımı olan videoyu izleyerek çok rahat çalışacağımızı düşünüyorum.

VE yine değişik örnekler bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Sevgili örgü sevenler Ben Bu modellerin ipin markasını vermeden her ip Benim Sizlere tüm iplerle çok güzel olduğunu her sayfamda ve her örgü modelinde sizlerle paylaşıyorum.

Önemli olan örgü yaparken modelin örneğe uyumlu olması ve yaptığımız işin güzel gözükmesi demektir.

KABAK ÇİÇEĞİ ÜÇGEN ŞAL MODELİ
KABAK ÇİÇEĞİ ÜÇGEN ŞAL MODELİ

Sevgili örgü sevenler bu güzel üçgen şal çalışmasını nerelerde kullanırız diye soracak olursanız bu modeller yelek hırka Etol şal üçgen şal gibi birçok örgü modelini yapabilirsiniz.

Örnek bir yerde kalmamalı görmek istediğimiz her yerde örneğimiz güzel gözükecektir.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli çalışacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.