30 DAKİKADA KADİFE İP İLE YAPILAN BEBEK PATİK YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili hanımlar yine çok değişik tığ işi olarak 30 dakikada yapacağınız bebek patik modeli hazırladım ve yapılışını paylaştım.

Arkadaşlar bebek battaniye modelinde kullandığınız  artan iplerinizi bu patik modellerde hem değerlendirir hemde bebek patiği yapabilirsiniz.

Renkli ipler ile harika desen yapacağından tavsiye ederim tığ işi olarak ve yeni öğrenenlerde yapacağı bir çalışma tekniği çünkü sadece trabzan çalışarak harika olacaktır fiyonk yerine ponpon yapabilirsiniz kadife ip çalışması olarak güzel oldu sizlerde yapabilirsiniz .

Yine bebek patik ve bot model olarak düşünecek olursanız sayfamda bulabileceğinizi düşünerek sayfamı ziyaret etmenizi öneririm.

Evet 30 dakikada nasıl yapılır diye soracak olursanız bebek patikler küçük oluşu ve tığ işi biraz daha kolay çalışılır olmasından çabuk biter .

Bu kadife ip ile hazır tabanlık da kullanabilirsiniz bebek büyük her numara var artık her yerde tabanlık buluna biliniyor.

Arkadaşlar hediye olarak yapabilirsiniz bebekler için en çok istenen patikler dır çünkü yaz kış olsun bebekler üşür ve ayağına patik giydiririz işte patik  modeli yapması sizden olsun.

Bu kalay bebek patiği yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.