SONSUZLUK MODELLİ OYA YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel sonsuzluk Oya modelinin nasıl yapıldığı ile ilgili tarifleri ile modeli ile sizlere sunmak istedim.

Çok güzel renkleri ile harika sonsuzluk modeli olan Oya yapılışının tarifi ile video anlatımını sizlere paylaşıyorum.

Videoyu sonuna kadar izleyerek nasıl yapıldığını daha kolay tekniği öğrenmeniz adına izlemenizi tavsiye ederim.

Her örgü sevenin yaptığı çalışma tekniği farklı olduğu için her zaman söylerim ki videoyu sonuna kadar izleyip çalışma teknikleri de daha kolay yapmanız için tarif görebilirsiniz.

Arkadaşlar renkleriyle uyumlu çok güzel hem yazmasına renkleri tam uyum sağlayan bu Oya modelini Çeyizlerimiz de renk katacağını düşünerek Sizlere fikir olsun istedim.

Yazma deseni seçtikten sonra iplerin uyumlu olmasına dikkat edelim ve sonsuzluk yapımında  parmağına dolayarak önce motifleri hazırlayıp üstüne oyasını yapılır sizde yapım aşamasını izlerseniz daha kolay çalışabilirsiniz.

Bu oya modeli gibi birçok oya modelleri paylaştım sayfama izleyerek ve takip ederek değişik el işleri ve örgü işleri bulabilirsiniz.

Umarım bu güzel oya modelini de beğenip yapacaksınız en güzel en yeni modelleri sizlere paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Sevgili örgü sevenler bu güzel sonsuzluk modeli Oya çalışmasını beğenip yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.