TIĞ İŞİ İLE ÇOCUK VE BEBEK OLARAK YAPACAĞINIZ BİR PATİK ÇALIŞMASI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel değişik bebek ve çocuklara yapacağınız işi Converse modeli bebek patiği çalışmasını sizlere paylaşıyorum.

Arkadaşlar çok güzel çalışma tekniği ile yapılan gerçek ayakkabıyı aratmayacak renkleriyle uyumlu çok güzel bir çalışmayı sizlere sunuyorum.

Sayfamda her zaman en güzeli en yeni ve değişik model olarak bulduğumda Sizlere fikir olsun diye paylaşıyorum.

Tığ işi olarak bu bebek patiği çalışmayı sizlere nasıl yapıldığı ile ilgili sorunuz olursa video anlatımını paylaşıyorum ve kolay çalışabilmek için sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Değişik renklerle ve değişik görsel olsun isterseniz renklerin seçimini kendinizin yapmasını isterim.

Her zaman bahsederim ki bir model çalıştığımızda renklerin modele örneğimizde uyumlu olmasına dikkat etmeliyiz.

Örneğimiz her ne kadar güzel olsa da çalışma tekniği mizde Renklerin uyumu doğru seçilmemiş s hiçbir zaman örneğimiz güzel olmayacaktır Onun için Renklerin uyumu örgü sevenler için çok önemli olduğunu söylemek istedim.

Sevgili örgü sevenler bu tığ işi ile yapılan bebek patiği ni kendinize de yapabileceğinizi unutmayın değişik ve güzel olan bu modeli anne çocuk olarak kombin yapabiliriz.

Sizlerin de bu patiği beğeneceğinizi umuyorum.

Sevgili örgü sevenler yine bu güzel çalışmayı benim yapmak isterseniz videoyu sonuna kadar izlemenizi ve bu modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.