EN GÜZEL MODELLERDEN BİR TANESİ LİF MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü lif sevenler yine çok güzel değişik lif modellerin bir tanesi olan lif çalışması ile devam edelim istedim.

Çark görselli lif modeli renklerin uyumu kibar ve harika renkler ile çok güzel buldum siz örgü sevenlere de çeyiz için yapacak olursanız diye yardımcı olmak için paylaştım.

RÜZGAR Gülü bu lif sizlere çok sipariş verecektir sizlerde bu modeli benim gibi beğeneceğinizi umarım yine değişik model olsun lif diye düşünecek olursanız sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Her zaman en güzel değişik ve yeni modellerden sizlere haberdar etmek için burada olduğumu unutmayın .

LİF model nasıl çalışmalıyız diye düşünmeyin sayfamın sonunda yapılış anlatımı olan video paylaştım sonuna kadar izleyerek çok kolayca yapabilirsiniz.

Lif çalışması her ne kadar yıldız tekniği ile fıstık çalışılsa da her örgü yapanın tekniği farklı olduğu için video anlatımları izleyerek sizlerde değişik çalışma tekniklerden fikriniz olur.

Evet arkadaşlar umarım bu güzel modellerden ve yapılış anlatımlardan memnun kalıyorsunuz yorumlarınızı beklerim şimdi bu çeyizlere yapacağınız güzel rüzgar gülü lif modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.