BONBON ŞEKER ÖRGÜ BEBEK BATTANİYE MODELİN ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik tığ işi olarak ve bonbon şekeri bebek battaniyesi yapılışını sizlere anlatımla paylaştım.

Arkadaşlar yapılışı çok kolay gösterişli her iki tarafı da kullanılan bir örnek olduğunu düşünüp sizlere nasıl yapıldığını anlatan video hazırlayarak sundum.

Kenarı olarak lastik çalışması yine tığ işi şiş lastik Görünümlü bir model olduğunu düşünüp sizlere de bu çalışmada Fikir olsun istedim.

Yapılış tarifi

BEBEK BATTANİYE MODELİ BONİBON ŞEKER
BEBEK BATTANİYE MODELİ BONİBON ŞEKER

Zincir üstüne kurulan bir örgü modeli istediğiniz ebatta zincir çekerek zincirin üstüne örneği mizi kuralım.

4 zincir Çekip bir Ravzan oluşturalım aynı yere batıp 7 Trabzon olacak şekilde örelim.

Zincirleri sayarak ördüğümüz trabzan üstü alarak 4 zincir aynı yere bakacak şekilde 7 Trabzon daha yapalım ve 4 zincir sabitleyelim.

Örgü bu şekilde devam etmektedir yüzüne gelince zincirin dibine 4 tane trabzan yapalım ve 4 , trabzanınza’nın tepesine sabitleyelim.

Bu şekilde yine örneğimiz devam etmektedir Detay olarak ve örneği mizin tam detayı öğrenmek istiyorsanız anlatımı yaptığım videoyu izleyerek daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Umarım Sizler de benim bu modeli beğendiğim gibi beğenip yapacaksınız.

Evet arkadaşlar yeni öğrenen örgü sevenler için tam ideal bir örnek olduğunu düşünüyorum ve yapım aşamasını izlediğinizde çok daha kolay çalışacaksınız .

Yine bebek battaniyesi model olarak bakmak ve fikir edinmek isterseniz kanalım olan orgu tarifleri bakarak değişik bebek battaniye olarak bulabilirsiniz.

BONİBON ŞEKER BEBEK BATTANİYESİ
BONİBON ŞEKER BEBEK BATTANİYESİ

Bu güzel üç boyutlu bebek battaniye modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.