KALPLI BADEMLER BAYAN YELEK ÇALIŞMA TEKNİĞİ İLE VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kalplı bademler örgü etol şal yelek yapacağınız bir model ile sizlere yapım aşaması ile paylaşıyorum .

Sizlerinde beğeneceğini düşünerek yelek örnek olarak ve bir çok model uygulayacağınız bir model olduğunu düşünerek sizlerde bu örnekten fikir edinmenize yardımcı olayım dedim.

Değişik ve güzel bir model yelek yapılışında da güzel olur şal çalışmasında da da yani her örgüde bahsettiğim gibi bu model de her yerde kullanarak harika modeller yapabilirsiniz .

Çeyizlerde bu bademli kalpler olarak çok güzel olacaktır .

Tığ işi örneklerden yine değişik örnek bakalım derseniz yine kanalım olan orgutariflerinde bakarak bir çok örnek bulacağınızı düşünerek sayfamı ve kanalımı ziyaret etmenizi öneririm.

Yapılış tarifleri ile model olarak her zaman paylaşmak,dayım sizlerde bu modeller ile ilgili görüşlerinizi yorum olarak bildirirseniz sevinirim.

Sevgili örgü sevenler ben sayfamda ve kanalımda ipin markasıyla ilgili sizlere bilgi olarak vermemek,deyim fakat sizlerde örgü seven olarak istediğiniz ipi kullanarak yapabileceğinizi düşünerek bilgimi paylaşmıyorum.

Evet arkadaşlar örgü istediğimiz ip ile çalışabiliriz sadece modelin bu ipe uygun olmasına dikkat etmeliyiz çünkü bende bir örgü seven olarak hangi ip varsa elimde ve hangi model uygunsa o ip ile çalışmak,dayım ve güzel de olduğunu söylemek istedim.

Şimdi bu güzel örgü örneği yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.