EKOSE DESENLİ YAN ROBALI ÇOCUK YELEK ÖRNEĞİN YAPILIŞ ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel çalışma olarak sizlere yan robalı çocuk yelek modelin ekose çalışmasını paylaştım.

Değişik çalışmasıyla örülen bir yelek modeli ve ekose olarak çalışası çok güzel gösterişli olduğu bu modeli umarım sizlerde benim gibi beğeneceğinizi umarak paylaştım ve fikir edinmenize yarayacaktır.

Ekose olarak daha değişik örnek olarak bakmak isterseniz kanalım olan orgutarifleri ne bakarak değişik örnek ile ekose çalışmasından fikir edinebileceğinizi düşünüp kanalıma ziyaret etmenizi öneririm.

Arkadaşlar ekose olarak yine bir çok model olarak yapabiliriz bebek battaniye olarak çalışabiliriz ve hırka patik de yani diğer örgü modeller gibi her yerde kullanmak ve değişik görsel sergilemektir örnek yapmak.

Sevgili örgü sevenler yine değişik örneklere bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamda ve kanalımda kalarak her en güzel örneklerden sizleri haberdar ederek sizlerde örgü örnek aramanıza gerek kalmayacağını düşünüyorum sizlerde bu fikirlerime katılıp yorum yaparsanız sevinirim.

Yandan robalı olarak harika görünen bu yelek illa yan roba olarak çalışmak zorunda değilsiniz eğer bu ekose olarak beğendiyseniz istediğiniz modellere uygulayabilirsiniz.

Bu güzel yan roba modeli olan yelek çalışacak örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.