ÇİÇEKLER İLE SÜSLENEN LİF MODELİN YAPILIŞ TEKNİĞİ ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel iki renkli ve çiçekli örgü tığ işi lif modeli hazırladım ve sizlere kolay olsun diye yapılış anlatımı olan video paylaşarak sizlere yapılışında kolay olsun istedim.

Değişik çalışma tekniği ile çiçekler bahçesini anımsatan bir lif çalışmasıyla sunarken sizlere hem çeyizlere hem kendinize yapmak için model konusunda fikir edinebilirsiniz .

Sayfamda bir çok çeyizlik lif modeli olarak paylaşıyorum sizlerde değişik olsun diye düşünüp fikir edinmek için sayfamı ziyaret ederek çok güzel lif modellerden bilginiz olur ve yapılış anlatımları olan video izleyerek her modeli çok rahat çalışabilirsiniz.

 

Çiçekli yuvarlak lif modeli yapımı Modelin yapımında 2 renk lif ipi, 5 numara tığ ve 13 adet boncuk kullanıyoruz. Puf çiçek yaparak başladığımız modelde örümcekler ve fıstıklar yaparak 4 sıra örüyoruz. Son sıraya tekrar çiçekler yaparak modelin son sırasını bitiriyoruz. Alt kısım için yıldız tekniğiyle düz zemin ve kenar oyası yaparak modeli bitiriyoruz. Çiçeklerin ortasına yarım inci boncuk dikerek modelin daha hoş bir görünüm oluşmasını sağlıyoruz.

Çeyizlik lif olarak değişik renklerle de çalışabilirsiniz bu model ile uzun lif yüz lif olarak çiçeklerini kullanabilirsiniz .

Arkadaşlar her zaman bahsederim ki yapılış video izleyin diye çünkü her örgü yapan arkadaşın teknik çalışması farklı olduğunu düşünerek sizlerde yeni çalışma tekniğiniz olacaktır.

Bu güzel çiçekli lif model çalışmasını yapacak örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.