ÇILGIN BAYAN YELEK MODELİ TIĞ İŞİ ÇALIŞMA ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yeni bir model ile devam edelim istedim ve sizlere bayan tığ işi çılgın yelek örgüsünü paylaştım.

Değişik görseli ile harika bir tığ işi sizlere sundum değişik görsel olan bu tığ işi genç kızlara yapacağınızı düşünerek sizler paylaşıp fikir edinin istedim .

     yelek yakası nasıl yapılır.

TIĞ İŞİ ÇİLGİN BAYAN YELEK MODELİ
TIĞ İŞİ ÇİLGİN BAYAN YELEK MODELİ

Akıllı iple çalışarak değişik renk geçişleri olan bu çok kolay örgüyü umarım beğeneceksiniz ve yapacaksınız eğer modele bakıp yapacaksanız yapılış anlatımı olan video izleyerek daha kolay çalışacağınızı umuyorum.

Model olarak çok iyi düşünülmüş bir model değişik örgü örnekleri de bu şekil bir yelek olarak uygulayabilirsiniz zincir çalışılan yere siz motif uygulayarak bu modelin motifli hale getirip değişik model yaratabilirsiniz .

Yelek bitmiş görseli

Ben örneklerden çok modelin nasıl olduğuna bakarak değişik örgü örnekleri tasarlamayı daha çok severek çalışıyorum illa bu model böyle diye çalışmak zorunda değilim bu model basit fakat renklerin güzel uyumlu olması ve model olarak ben çok beğendiğim için sizlere de önermek siz örgü sevenlerde fikir edinmenize yardımcı olmak istedim .

Yelek ucu görsel nasıl görünür

 

 

TIĞ İŞİ BAYAN YELEK MODELİ
TIĞ İŞİ BAYAN YELEK MODELİ

Arkadaşlar yine bu model yani yelek gibi yapmak isterseniz örnek olarak kanalım orgutariflreri ne bakarak bir çok örnekten faydalanabilir ve değişik örnek yapabilirsiniz.

Evet sevgili örgü sevenler bu güzel tığ işi çalışmasını beğenip de yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.