ERKEK KAZAK MODELİN TEKNİK İLE YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



 

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere erkek kazak modelinin yapılışı örneği nasıl yapıldığını sizlere anlatımını yapıp paylaştım.

Örgü seven olarak inşa edebilirsiniz ki erkek modellerinde örnek olarak çalışmakta zorlanmaktayız.

Erkek çocukları ve büyükler için örnek bulmakta zorlandığımız da düşünerek bu güzel örneği mi Sizlere yapılışıyla beraberinde anlatımını yapıp paylaştım.

Erkek örgü model çalışırken hem renk olarak hemde örgü örnek olarak kısıtlı model olduğunu düşünerek bu güzel modeli sizlere hazırladım .

Umarım bu örgü modelini Sizler de beğeni Eşinize ve çocuklarınıza yapacaksınız anlatımını sonuna kadar izleyerek daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Arkadaşlar bu örgü modeli buna benzer bayan çalışması olarak bir önceki sayfamda paylaşmıştım.

Ve yine bu güzel modeli daha kolay hale getirir üzerinde erkek çocuklarına ve erkekleri çalışabileceğinizi düşünerek bu modeli sundu.

Bu modeli nasıl çalışmalıyız.

Zayıf olarak yani baklava deseninin daha büyük daha küçük yapabileceğimizi ve sayıda kendi görüşümüzü kullanmanızı isterim.

Ben bu modeli sayı olarak 20 sayı yaptın ortasını bularak iki ilmeği çapraz oluşturdum.
,
Ve düz olan yerleri düz çalışarak aralarını boşluk kalması için veda örneği belirginleştirilmesi için üç ters ilmek çalıştır düz olarak modeli devam ediyor.

Arka sırası düz olan yer düz örerek olan yüzü ters örerek arka sıra mı tamamladı.

Ön yüzüne gelince yine çalışarak Örneğin çapraz yaptım yere gelip nasıl Bir önceki ilmek ile yine çapraz yapıp ördüm 2’de yine çapraz yaparak ördüm ve devam ettim.

Arkadaşlar çapraz çalışması her ne kadar anlatsam da görsel olarak görmeniz için video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

Video izlemenizi tavsiye etmenin sebebi küçük de olsa da görsel çalışmak daha kolay olacağını düşünüyoruz.

Bir önceki çalışmam da aynı modelin değişik teknik yaparak bayan bandana ve yelek yapacağınızı düşünüp paylaşmıştım.

Kanalımda ve sayfamda bu modeli bayan çalışması olarak paylaştım kanalıma bakarak nasıl yapıldığını değişik tekniği nasıl olduğunu öğrenmeniz için kanalımı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

 

örgü sevenler bu güzel erkek kazak modeli Beğenip yapacak olursanız ve yine yapamazsanız sayfamda veya kanalında yorum yaparak bana iletirseniz yardımcı olacağım.

Sevgili örgü sevenler bu güzel erkek kazak modelini yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin renkli örgüler dilerim

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.