DANTEL İLE ÖRÜLEN KLOZET TAKIM TARİFİNE BAKALIM



Sevgili örgü sevenler bu sayfama değişik görsel ile dantel çalışmasını hazırladım kıştan çeyizler için çok güzel model olduğunu düşünerek sizlere sundum.

Dantel olarak harika bir görsel yaptım ve sizlerde bu dantel klozet takım olarak veya dantel pike çalışabileceğinizi düşündüm.

Yıldız modeli olarak bie çok değişik ipler ile çalışabilirsiniz isterseniz iki renk ile de bir yelekte veya hırka,kazaklara uyarlayarak çok güzel olacaktır ben pike ve hırka olarak daha önce ikiz çocuklarımı  çalışmıştım isterseniz nasıl çalışalım diye soracak olursanız yorumlardan bilgilendire bilirsiniz sizlere model çalışabilirim.

 DANTEL İLE ÖRÜLEN KLOZET TAKIMI
DANTEL İLE ÖRÜLEN KLOZET TAKIMI

Dantel ip ile çalışınca bu görsel gibi büyük olmaz bu ağ ipi olduğu için kalın ve büyük duruyor sizleri yanıltmasın.

Arkadaşlar dantel olarak her yerde kullanabilir ve yıldız örnek olarak masa ,peçete,pike,mutfak perdesi,ve havlu ucu olarak yapabilirsiniz ben klozet takım olarak çalıştığımı görsel olsun istedim zaten dantel çalışmasında yapılışına gerek yok diye düşünüyorum yakın çekim yaptım video izlerseniz durdurup sayı ve modeli çok kolay çalışabileceğinizi umuyorum.

Yine ilerleyen zamanda bir çok örgü ve dantel olarak hem çalışarak sizlere sunacağım takıp etmeyi ve üye olmayı unutmayın değişik örgü anlatımlarım için de kanalıma abone olarak paylaştığım bir çok modele sahip olursunuz.

Bu güzel görsel dantel klozet takımı yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.