TIĞ İŞİ OLARAK BAYAN BLUZ ÇALIŞMASI İLE ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel tığ işi bayan bluz ve hırka çalışabileceğiniz bir örgü modeli hazırladım ve sizlere sundum.

Değişik görseli ile harika bir tığ işi olarak sizlere yapılış anlatımını yaptım ki yapılışında örgü yapacak olan arkadaşlara kolay olsun diye sizlerde sonuna kadar izlemenizi öneririm.

Arkadaşlar her zaman değişik örgü modelleri sunduğumu düşünüyorum ve bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

Yine değişik örgü modellerden fikir edinmek isterseniz kanalım olan youtube de orgutarifleri tıklayarak bir çok örgü örneklerden de fikir edinebilirsiniz.

YAPILIŞ TARİFİ.

Değişik zincirsiz bir başlama tekniği ile başladım trabzan çalışarak ve zincir çekmeden başladım.

22 adet trabzan üstüne örneğimi kurdum 1 trabzan ve balık sırtı olarak 2 trabzan 3 zincir aynı yere batarak 2 trabzan 3 zincir ve 10 trabzan 3 zincir balık sırtı çalışarak devam eder arka yüzüne gelince yine 1 trabzan balık sırtı 3 zincir 8 trabzan 6 zincir sabitle ve yine 6 zincir ve 2 trabzan eksik 8 trabzan yap 3 zincir ve balık sırtı yap  yine dön ve balık sırtı 3 zincir 6 trabzan 6 zincir 6 zincir ve sabıtlemeyı unutmayalım ve diğer trabzanların üstüne 6 trabzan diye eksilterek 2 trabzan kalana kadar örelim

Örgümüz bu şekilde devam ediyor ve kolay yapmanız için ise video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim çünkü zincir yap derken anlatımı görsel olarak bakmak daha iyi olacağını düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel modeller için üye va kanalıma abone olmayı unutmayın derim ve bu güzel tığ işi modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.