LAHANA GİBİ ÖRGÜ YUVARLAK LİF ÇALIŞMASI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel lahana görünümlü Birlik çalışmasını ve yapılışı anlatımı olan videoyu sizlere paylaşıyorum.

Sayfamda bir lif modeli paylaştın değişik ve güzel görselleri ile Olan çalışmaları her biri kendince çok güzeldir.

Lif model çalışması gibi her lifte fıstık çalışılarak evimize elde ediyoruz çalışması ile yapılan bu lifler de uzun kare lif yuvarlak lif ve yüz lif olarak bir çok model yapabiliyoruz hem yapılışı anlatımı hem de görselleriyle sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz.

Yapılış tarifi.

Lahana lif görünümlü yuvarlak lif Modelimize 6 numara tığla ortadan başlıyoruz. 6 tekli fıstık üzerine kurulan model 6 dilimli yıldız tekniği kullanılarak yapılıyor. Düz taban olarak başlanan model 3 sıra örüldükten sonra renk değiştiriliyor. İpler içten yürütülerek yaprak ve üst sırada da tomurcuk yapılıyor. 9 sırayı tamamladıktan sonra kenar oyası yapılıyor. Lahana görünümü vermek için renk değiştirdiğimiz kısma tekrar kenar oyası yaparak modeli bitiriyoruz.

 


Sevgili örgü sevenler bu güzel çalışmasını yapacak olan örgü lif çalışmasına video izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünür şimdiden örecek olan arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.