BAHAR ÇİÇEĞİ GİBİ GÜZEL BİR LİF MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel bahar çiçeği gibi açmış güzel bir lif modeli hazırladım ve Sizlere fikir amaçlı SUNDUM.

Çok güzel motif motif işlenen lif modelini çeyiz,leriniz süsleyeceğim düşünerek Sizlere fikir olsun diye yapılış anlatımı olan videoyu paylaştı.

Arkadaştan değişik lif modellerini bakmak isterseniz sayfama ziyaret ederek birçok çeyizlik ve kendinize yapacağınız lif modelleri Bir önceki sayfalarında paylaşmıştır oradan bakarak edinebilirsin.

Bizi bu güzel lif modelini hazırlayıp ve yapılışında kolay olsun diye video anlatımını sunan lif Perisi Arzu Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Lif modeli çalışmaları Yıldız tekniği ile yapıldığı ve değişik görselleri olan bir çalışma olduğunu söylemek istedim.

Lif modeli çalışmalarını video anlatımları sonuna kadar izleyerek nasıl yapıldığını ve renk geçişleri nasıl kullanıldığını anlamak daha iyi olacağını düşünerek izlemenizi tavsiye ederim.

Her zaman bahsederim ki diğer tüm örgülerde renkler çok önemlidir ve renklerin geçişleri dikkate alınırsa elimizdeki yaptığımız her ne olursa örgü el işi lif gibi çalışmalar çok daha güzel ve gösterişli olacağını düşünerek sizlere kendi fikirlerimi paylaşıyorum.

Sevgili örgü sevenler bu güzel lifi yapmak isteyen tüm örgü lif çalışacaklara şimdiden kolay gelsin renkli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.