KABARTMALI ŞİŞ İLE YELEK ŞAL OLABİLECEK ÖRGÜ MODEL DETAY ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik bir model ile yelek ve hırka ,şal çalışabileceğiniz örneği sayfamdan sizlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar çok güzel tığ işini aratmayacak bir şiş örgü model hazırladım sizlere de fikir olsun istedim yapmak isterseniz diye anlatımı olan video paylaşarak sizlerinde daha kolay çalışabileceğinizi umarım.

Sayfama her zaman değişik örneklerden bahsederek sizlere fikir vermek için burada olduğumu unutmayın.

Daha önceki sayfamda bu modele benzer bir tığ işi olarak şal modelini paylaştım fakat şiş ile çalışma çok değişik ve güzel buldum sizlere paylaştım.

 

Yapılışına gelince ben her zaman bahsederim ki detay olarak hem görsel olarak hemde yapılışını hazırlayan video anlatımını sonuna kadar izleyerek daha kolay yapacağınızı düşünerek izlemenizi tavsiye ederim.

Arı peteğine benzer ve değişik bulduğum bu modeli sizlere paylaştım ve sizlerden de yorumlarınızı beklerim .

Yine değişik örnek olsun değişik model bakalım diye düşünecek olursanız sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır ve kanalım dan da değişik örnekler bulacağınızı ve beğeneceğinizi düşünüyorum orgutarifleri olarak bakabilir ve değişik örneklerden haberdar olmak için abone olarak sizler ilk gören olacaksınız.

Sevgili örgü sevenler yine bu modellerden yapamaz olursanız yorumlardan ulaşabilirsiniz yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın her zaman her örgüde sizlere destek olmak ve modelleri sizlere paylaşmak için buradayım.

Bu güzel örgü modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.