2020, YE DAMGA VURACAK ÇEYİZLİK IŞILTILI TIĞ OYA YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü el işli sevenler yeni yıla damgasını vuracak çeyizler için çok güzel bir tülbent oyası sizlere hazırladım ve tam detay anlatımı ile sizlere paylaştım.

Yapılış anlatımı olan video izleyerek sizlerde çok kolayca yapacağınızı umarak tavsiye ederim .

YAPILIŞI

Önce yazmanın kenarını yapalım sonra oyası için pır pır olarak trabzan çalışarak yaprakları yapalım .

İsterseniz çiçekleri önce hazırlayalım yada kenar yaptıktan sonra yapalım fark etmez önce hazırlarsak yaprak yaparken üstüne yapıldığı için daha kolay çalışırız.

Her yerde bulabiliriz taşlı metre ile satılır sizlerde bu taşları alıp tek sıra taşları kesin be çiçek yapımında çiçek yapacağınız yerde kesip yapın ve ışıltılı oyanızı hazırlamış olursunuz.

Arkadaşlar harika bir oya gerçekten ben çok beğendim sizinde beğeneceğini umarım bu oya hazırlayan oya hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Renk olarak yazmanızın renginden yapabilirsiniz her renkle güzel olacaktır sadece renklerin uyumuna dikkat etmenizi tavsiye ederim .

Oya için bu şekilde taşlar alıp keserek sizlerde yapabilirsiniz incili veya boncuklu oyalara da kullanarak harika model olacağını düşünüyorum.

Bu taşlar ile halay mendillerde yapabilirsiniz yada şallarda kullanabilirsiniz bu taşlar kaliteli olmalı çünkü bozulabiliyor dikkat edinmeli ben çok kullandım onun için bilirim sizlerde dikkat edin derim.

Her oyada ışıldayacak ve bu modelle de olduğu gibi güzel olacaktır sizlere şimdiden kolay gelsin .

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.