TIĞ İŞİ POPCOM BEBEK BATTANİYE ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI



popcort battaniye
popcort battaniye

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel tığ işi örgü modeli bebek battaniyesi olarak yapılış anlatımı ile birlikte sizlere paylaşmaktayım.

Tığ işi olarak çok güzel bir bebek battaniyesi yapılışı anlatımını bizlere Suzan Hanım hazırladı ve ben de sizlere hem modeli hem yapılışı olan video anlatımını paylaşıyoruz.

Bu örgü modeli ile Birçok yerde kullanabileceğimizi ve bu örnekler yelek hırka şapka bebek battaniyesi gibi örgü örneklerinde kullanabiliriz.

POPCOM BEBEK BATTANİYE ÖRGÜ MODELİ
POPCOM BEBEK BATTANİYE ÖRGÜ MODELİ

Arkadaşlar değişik örgü modellerinde olduğu gibi Bu modelde de Birçok yerde değişiklik yaparak örneğimizde kullanabiliriz.

Yine Sayfamda değişik örnekler ve değişik modellerden edinmek isterseniz sayfamı ziyaret edip birçok örgü modellerinden fikir edinebilirsiniz .

Değişik görsellerle sayfamı ve kanalım olan orgu tariflerini üye veya abone olarak her paylaştım modellerden haberdar olacağınızı düşünerek sizlere fikirlerimiz sunuyorum bilgi edinebilirsiniz.

TIĞ İŞİ POPCOM BEBEK BATTANİYESİ
TIĞ İŞİ POPCOM BEBEK BATTANİYESİ

sevgili örgü sevenler bu güzel örgü bebek battaniye anlatımını nasıl yapıldığı ile ilgili düşünceniz olursa anlatımı olan videoyu sonuna kadar izleyerek nasıl yapıldığını ve nerelerde kullanacağımız da bilginiz olur.

örgü sevenler bu güzel örgü modeli yapacak olan el işi olarak yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin
.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.