GÜLLERİN YILDIZI OLAN UZUN LİF ÇALIŞMASI



Sevgili örgü sevenler bir önceki sayfama yuvarlak lif olarak bu modeli paylaşmıştım şimdide uzun lif çalışmasını sizlere fikir olsun istedim ve yapılışı olan video paylaştım.

Arkadaşlar sayfamda çeyizlik kendinize ve çok kolay fakat görseli güzel olan model olarak lif modelleri paylaştım ve yine yeni model olarak gördüğüm modelleri sizlere sunmaktayım.

Her lif modeli kendi renkleri ile görsel olarak çok değişik ve güzel olduğunu sizlerde görüyorsunuz ve her biri farklı çalışma şekiller ile sizlere fikir olacaktır sizler de eğer lif modellerini çalışıp sipariş ile çalışıyorsanız işte en güzel modeller işte en yeni tasarımlar sayfamdan bulacağınızı düşünerek sayfamı takip etmenizi öneririm.

Bu güzel yuvarlak lif çalışmasından uyarlayıp uzun lif de çalışarak biz örgü sevenlere sunan suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Lif çalışırken renklerin uyumuna dikkat etmeliyiz ki görsel olarak güzel görelim ve çalıştığımızda gözümüze güzel görünsün .

Bu modeli sizler değişik çalışmak isterseniz yıldız çalışarak bu gülleri ile süsleyerek harika yıldızlı lifiniz olacaktır.

Bir önceki sayfamda değişik örnek lif paylaştım bakarak bu çiçekleri kullanarak değişik yıldız lif yapabilirsiniz uzum yuvarlak yüz lifi kese lif derken birde yıldız lif yapalım ve çeyiz için güzel bir kombin yapabiliriz .

Sevgili örgü sevenler bu güzel güllerin yıldızları olan lif modeli yapacaklara şimdiden keyifli örgüleriniz olsun.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.