BEBEK YELEĞİ DİKİŞSİZ İSTEYENLERE YAPILIŞ ANLATIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel tığ işi ile dikişsiz bebek yelek modelin yapılışından bahsedelim istedim.

Yakadan başlayarak çok güzel yan dikişleri olmadan bebek yelek çalışmasını sizlere sundum değişik çalışma ile ilgili bilginiz olsun istedim bebek örgü modeller çalışmasında her zaman dikişsiz öneririm çünkü bebekler tenleri hassas olduğu için rahatsız olabilirler onun için her örgüyü dikişsiz daha iyi olacağını düşünerek bu güzel örnekli modeli sizlere yapılış anlatımıyla video paylaştım sizlerde izleyerek çok kolay örgü yapacağınızı ve model çalışmasıyla ilgili yeni teknik elde edeceğinizi düşündüm.

Yapılışı kolay da olsa bazı modellerde çalışma teknik farklı olabiliyor onun için her zaman bahsederim ki anlatımlı video izleyerek sizlerde örneklere çalışın diye.

Arkadaşlar yine değişik örnekler veya bebekler için modeller isterseniz bir önceki sayfamda paylaşıyorum sayfamı ziyaret ederek bir çok örneklerden bilgi edinebilirsiniz.

Bu modeli kendinize de bir yelek çalışması yapabilirsiniz güzel bir model olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun istedim umarım sizlerde bu güzel bebek yelek modelini beğeneceksiniz ve yapacaksınız .

Sevgili örgü sevenler bu güzel örnek için yorumlarınızı beklerim şimdi yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.