BEŞ ŞİŞ İLE DESENLİ HARİKA PATİK MODEL YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir patik modelin yapılışını sizlere fikir olsun diye hazırladım yapım aşaması olan video paylaştım.

Beş şiş ile çok güzel desenli bir patik çalışmasından sizlere haberdar olun istedim yapılışı desen çalışması yapan örgü sevenlere kolay yapacağını umarak yeni desen yapacak olan örgü sevenlerde video anlatımını izleyerek kolayca öreceğinizi umuyorum.

Çok güzel çiçek desenli bir patik modeli sizlere sunarken bir bebek veya çocuk modellerde de bu güzel çiçek deseni kullanabilirsiniz harika olacaktır.

Beş şiş ile biraz zor olsa da eliniz alışınca kolay olacaktır .

Bebek battaniye olarak bu deseni kullanmak harika olacaktır değişik örnek olur patik de uygulayıp yapılıyor ise sadece patik örnek olarak kalmasın her zaman bahsederim ki örnek bir yerde kalmasın evet bu model çiçek olarak bir çok örgü model çalışmalarda kullanmalıyız çünkü görsel olarak çok güzel görünüyor tavsiye ederim .

Sevgili örgü sevenler her zaman bahsederim ki örnek yapılışını öğrendikten sonra uygulamak çok kolay diye evet küçük bir model olarak deneyerek istediğim örneği her örgü model de kullanmalıyız .

Değişik örnek olsun beş şiş ile diye düşünecek olursanız sayfamda ve kanalım olan orgutarifleri de bakarak fikir edine bilirsiniz.

Şimdi bu güzel örgü model beş şiş ile yapılan patik modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.