MOTİF MOTİF ÇİÇEKLER BAYAN YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



 

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel Batik iple çalışılmış motifli bayan yelek modelini hazırladım sizlere yapım aşaması ile beraberinde paylaştım.

Arkadaşlar batık ip her örgüye yakıştığını ve birçok modeli daha da güzel gösterdiğini bu motifli yelek çalışmasında görüyorsunuz.

Bu yelek çalışmasını model olarak kullanarak değişik motifler yapıp değişik örnekli yelek yapabilirsiniz.

Dantel motifi olarak çalışabilirsiniz masa örtüsü peçete yapabilirsiniz görseli olarak harika bir motif olduğunu düşünerek sizlere kendi fikirlerimi söylemek istedim.

Yazlık hırka ve bir bluz olarak bu motifleri kullanıp yapabilirsiniz değişik görsel isterseniz sade iple de çalışabilirsiniz batık iple çalışmak daha da harika olduğunu düşünüyorum çünkü renkleri ile Rengarenk görünüm elde etmiş olursunuz.

Simli iple çalışarak gelin yeleği yapıp kızların çeyizine koyabilirsiniz. Sevgili örgü sevenler bu yelek çalışması motifi birleştirme nasıl yapıldığı sorusuna gelince anlatımı olan videoyu paylaştım sonuna kadar izleyerek hem motif nasıl yapılır Hem nasıl birleştirilir ve yeleğin kesim yerlerini görüp Sizlerde daha kolay çalışarak kendinize yelek yapabilirsiniz.

Mu motif çalışmasına Etol şal olarak da yapabilirsiniz değişiklik görmek isterseniz modelleri kullanarak değişik motif çalışmaları yapabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler yine sayfamda buna benzer birçok motifli model paylaştım bu modellere bakarak da yapım aşamalarını izleyip fikirlerinizi oluşturabilirsiniz.

Bu örgü modelini beğenip yapmak isteyen Siz örgü sevenler şimdiden kolay gelsin.
.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.