GELİN SÜPÜRGESİ TIĞ İŞİ ÜÇGEN ŞAL MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



  • Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel değişik Gelin süpürgesi tığ işi üçgen şal modeli örgü  sizlere hazırladım ve sundum .

Yapılışı yaparak kendim uyarladığım bir modeli sizlere yapılışını anlatan bir video paylaştım umarım sizlerde bu modeli beğenecek ve yapacaksınız .

Bu modele benzer belki bir çok örnek bulabilirsiniz fakat bu modelin yapılış olarak ben modelde değişiklik yaparak görsel oluşturdum sizlerde bu şekil yapacak olursanız video anlatımını yaptım sonuna kadar izleyerek tam detay olarak sizlerde kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Çalışma olarak istediğiniz ipi kullanabilirsiniz kalın olsun ince olsun fark etmez sadece çeyizlere yapacak olacaksanız simli ip kullanmanızı öneririm.

Arkadaşlar değişik örnekler den haberdar olmak isterseniz sayfamı ve kanalım olan orgutarifleri ne abone olarak yeni modellerden haberdar olacaksınız.

TIĞ İŞİ GELİN SÜPÜRGESİ ÖRGÜ ŞAL MODELİ
TIĞ İŞİ GELİN SÜPÜRGESİ ÖRGÜ ŞAL MODELİ

Her zaman bahsederim model bir yerde kalmasın diye evet ben şal olarak sizlere yapılışını anlattım fakat siz örgü yapmak isterseniz sadece yapılışını öğrenmeniz ve sayıları almanız yeterli ve yelek yapabilir olduğunuzu unutmayalım her örnekte olduğu gibi bu modeli de sadece şalda bırakmayalım.

Tığ işi üçgen  şal ve şal yapacağınız bir çok model paylaştım sayfamda bakıp şal yazarsanız bulacağınızı umarım .

Bu modeli ben bir örnekten kendimce değişik olsun diye uyarlayarak sizlere sundum sizlerde yorumlarınızı esirgemeyin.

GELİN SÜPÜRGESİ ÜÇGEN ŞAL MODELİ
 GELİN SÜPÜRGESİ ÜÇGEN ŞAL MODELİ

Sevgili örgü sevenler bu güzel modeli sizlere sundum ve yapılışını paylaşarak sizlere hem yapılışından fikir edinirsiniz hemde üçgen şal model olarak bu güzel modeli kullanmak ve yeni model olarak şal yapmış olursunuz yapılışını yazarak tarif vermekten se yapılış anlatan video izleyerek daha kolay yapacaksınız diye düşündüm ve yorumu sizlere bırakıyorum şimdi bu güzel zarif üçgen şal model,i yapacak olan örgü sevenlere keyifli örgüler olsun.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.